Meseta BV

Administratieve ondersteuning en belastingzaken

Meseta op de fiets

Varen in het midden van Nederland

Tussen augustus 2002 en oktober 2003 is Meseta B.V. met groot verlof geweest voor een fietstocht van 14 maanden door Duitsland, Argentinië, Chili, Uruguay, Taiwan, Australië, Thailand en het stukje Zürich-Amersfoort. Onderweg zijn 20 reisimpressies verstuurd naar het thuisfront. Klik op één van de titels van de impressies voor een kleine compilatie.
Belangstellenden kunnen middels een
e-mail kenbaar maken dat ze méér willen lezen dan alleen de compilatie. Het Laotiaanse dagboek is een toegift en dateert van november 2004. Vlaanderen bevalt ons altijd wel. De Nova Scotia reis dateert uit 2010, en Polen/Duitsland dateert uit 2011.

Ellen van de Schoor
Frits Meulensteen

Om te beoordelen of de aanschaf van een motorboot voor onze ouwe dag een optie is hebben we voor het eerst van ons leven een vakantie doorgebracht in Nederland. Van 4 mei t/m 17 mei 2007 hebben we met de Albatros, een motorboot van het type Rogger, door midden Nederland gevaren. Door een waterrijk, landelijk, rijk, en heel blank deel van Nederland. Start- en eindpunt is geweest jachthaven Marnemoende te IJsselstein, want daar is verhuurder Delos gehuisvest.
De gehuurde boot is goed bevallen, maar bij de eventuele aanschaf van een eigen boot zullen we naast technische hulpmiddelen
óók extra aandacht besteden aan het voorkomen van beslagen ramen, aan de entree van de kuip, aan kastruimte, aan het eigenlijk niet willen lozen van je afvalwater op het open water (er was niet eens een mogelijkheid om het anders te doen) en aan een aparte douche. Een grote zitruimte als in de Albatros vinden we overbodig.